Juletid

Nu står julen för dörren åter igen. den dag på året då alla barn är glada.. alla föräldrar ser glatt på medans deras barn glufsar i sig av våran kapitalistiska syn på julen.. Vinst.. pengar, ägande och frosseri. det är vad julen igentligen handlar om. det ekonomiska hjulet snurrar vidare.. men alla andra då ? folk som inte har någon familj ? som sitter ensamma hemma och är allmänt deprimerade. om dessa bara visste vad de inte förlorar.. det handlar inte om "familj" utan om ägande, egendom. välfärd.. varför kan man inte bara ge bort någonting man gjort själv ? någonting som verkligen förmedlar känslan. som verkligen talar om "jag älskar dig" till familj och vänner..
men detta finns inte längre.. må ha funnits en gång, men inte nu längre. allting såhär innan jul handlar bara om stress.. man måste stå alla till lags och ge bort någon jävla present.. jag själv har åter igen tvingats gå med på detta.. så jag valde att ge bort alladinaskar till alla giriga jävlar som så gärna vill ha någonting nytt att äga.. då är ju alladinaskarna perfekta.. frosseri och ägande i ett och samma gula paket.. perfekt! kan man tycka.. men ack så fel..

och sen om vi kollar på den hära jävla domino effekten som amerikanerna har dragit på oss.. den mörka ekonomiska skuggan som ligger över vårat lands hårt arbetande människor.. mödrar och fäder förlorar deras leverne.. samt människor som nyligen tagit studenten.. att leva själv blir så svårt.. ack.
jag hatar att vara människa. det är ett hårt straff att få.. tänk om man var te'x en liten näbbmus.. det enda man behövde oroa sig för är en och en annan elaksinnad utekatt alternativt en väldigt oturligt placerad musfälla..

tja.. klockan är 23:17.. borde sova eftersom jag ska upp i ottan.. fixa och dona för julen. sen ska butiken öppnas, smilet ska spännas på. och så börjar det igen.. sista köpesfrossan innan julmaten.. *suck*
nog för att butiksjobb är otroligt kul och stimulerande, men just nu på julen är det nästan för mycket, stress stress stress. skut tomtejäveln och få det överstökat..

nu börjar jag bli lite arg här känner jag.. lika bra det ändå.. kanske ska logga in på CS och lägga in några snygga headshots bara för skojs skull.. äh!. vem försöker jag lura.. inga p11 som spelar vid den här tiden. .bara bra spelare online nu. kanske ska göra någonting annat. *skrivkramp*

längtar tills juldagen.. dra några pilsner. kalasa runt, kanske fixa ihop min kompis med den där snygga nätta tjejen som han är så otroligt betuttad i.. "låt barnen leka" jaaassåå! må så vara.. ;)
juldagen super man bara för att man ska glömma senaste kontouttdraget och det faktum att man måste leva på nudlar resen av månaden (inte jag då alltså.. kom ihåg.. jag var smart nog att köra på alladin/paradis askar) så jag kan ta mig en pilsner med gott samvete,

detta är väl det jag hade att dela med mig av denna gången.. ledsen läsare om jag varigt dålig på att skriva. ska bättra mig.. jag lovar.. *fy micke lilla* godnatt skitungar.. hoppas tomten stoppar er i säcken..

Nu har även jag hittat hit.,

hej på er.. mitt namn är mikael,. och nu har även jag tagit mig i kragen och ska börja skriva blogg.
ja. just nu är mitt liv väldigt rörigt, allting är ett enda stort virrvarr. jag vet inte vars jag ska ta vägen, skolarbeten hit och dit, jobbet hit och dit. sen så är det endel som står fel i min familj. samt det faktum att det bara är en bråkdel av ens vänner som man igentligen kan lita på, jag änskar bara att det fanns ett sätt att se på en människa om denne kommer anta en ny skepnad efter ett tag.. ett sätt att se på en människa om det han visar är vad han är,. eller om det bara är en svart slöja som skall komma att falla när tiden är inne.. när jag är som mest beroende av just denne.,

men nu är det ju så att den dystra sanningen skall komma fram. DET FINNS INGEN ÄRLIGHET!,. människan är en parasit.. en varelse som bryter ner sin omgivning. lever på andra varelser. som ständigt är i rörelse., en människa kan inte ha ett starkt band till en annan människa.. gud så ombytliga vi är!
se på dagens politik för exempel., alla pratar om jämnställdhet.. men någon måtta må det vara.. man kan inte höja de små grupperna över oss,. man kan inte särbehandla dem positivt som de gör idag., sverigedemokraterna till exempel.. (nog för att dessa leds av en arg finne som inte vet vad han vill) men kort sagt.. sverige behöver nationalism. nog för att SD inte är det rätta defenitionen på just detta.. men sverige behöver nationalism.. just för att svea rikes identitet har börjat att blekna.. nu idag., så är det tabu att hissa en svensk flagga på nationaldagen för att det anses vara "rasistiskt" men kom igen! vad i helvete har den svenska fanan med rasism och göra ? har inte vi alltid varigt toleranta mot invandrare ? kolla finnland te'x.., där är det inte lika lätt att flytta.. finnarna är petiga.. tar inte in vem som helst. .samt att deras ungdomar är minst lika främligsfientliga som de svenska.. är inte de även (om inte mer) "rasister" alt "nazister" eller vad nu vänstern väljer att kalla det.. jag undrar bara.. för att jag tror inte att det finns något igentligt svar..

vill bara klargöra att jag är socialdemokrat.. men jag försöker att se objektivt på saker och ting..

UPPDATERING kl 22:25

tja.. satt nyss och läste när robert klagade över bebisflödet i jokkmokk,. riktigt underbart faktiskt, vilken inlevelse pojken har. fast han har ju rätt.. sedan man var hemma senast har nästan varenda pajk gått och blivigt far.
USCH! nejdu. detta håller inte.. jag funderar på att ta mig en promenad, eller ja. en självömkandets underbara dans. kort sagt.. brorundan.

jag hoppas mina dagar blir ljusare.. och mina nätter mörkare. jag vill känna mig mänsklig och behövd,. jag. odjuret.. evolutionens felande länk. ja. tänk så underbart vacker man kan vara.. långt blont svajande hår (brunt halvsnagg) och en väldigt ståtlig magruta. (tja,. ståtlig och ståtlig. den klär mig :) ) jag jobbade idag förresten!,. eller.. ja det är ju en defenitionsfråga. min tre timmar långa arbetsdag började klockan 17:00,. och slutade (som ni kanske kan räkna ut via någon enkel ekvation) klockan 20:00 (plus/minus nån kvart) det var en ganska trevlig dag. babblade mest strunt, och gjorde inte så mycket.. tänk så skönt överbemanning kan vara för de som är till överflöd..

ne nu jävlar! godnatt skitungar.. puss

RSS 2.0