god morgon!

God morgon, solen skiner och vädret är fint. Solen skiner och det är underbart,. vädret är precis som jag känner mig just nu, solen skiner rakt in på mitt hjärta,  Äntligen tror jag att jag förtjänar dig,
länge sedan jag kände mig såhär., en nästan obekant känsla., But i like it!,.
nu sitter jag och funderar på att äta någonting innan jobbet, blir väl där frammåt fem., sen får man väl se vad som händer och sker,. någon som ska med på trapper ? ., bara höra av sig.. jag har en tom bil....

världen : Go fuck yourself,...

Jag är inget emo,. jag sitter inte och vältrar migsjälv i självömkan, jag hatar inte mitt liv, jag bara hatar allting runtom det. kanske bara därför jag måste vara bättre än så, men hur !?.
blä,. längtar tills jag är färdig med skolan,. kanske man tar sitt pick och pack och drar ? helst bort från sverige,. en sådan korrupt demokrati kan man knappast bo i,. (om man nu inte är amerikan,.)

arg som ett bi ska jag nu röra mig mot garderoben och ta på mig någonting,. kanske gå ut och gå en sväng ?,.

det märks att det är påsk,. turisterna är som tokiga, stressen blir allt intensivare,. men inga problem om man är van, inte direkt första gången härjedalen är i kontakt med dessa människor,... jag tror att jag älskar mitt jobb,. jag tycker om att jobba.. gärna 14timmar om dagen. fast iofs så går ju inte det på just MIN arbetsplats, när man jobbar så tänker man inte så mycket på hur trist ens tillvaro är,. tänk om man kunde göra livet lite mer spännande ?, om någon kommer på någon bra extremsport så är ni välkommen att skriva i kommentarer,, någonting måste defenitivt göras! det här håller inte,.

ne nu ska jag hitta på någonting annat.. ha det gröt gott folk!

Onsdag eftermiddag,.

Ja,. vad ska man säga ?, har nyligen kommit hem från jobbet, Jag känner mig ganska trött faktiskt, ska bli skönt med en promenad. en tämligen bra sätt att bli av med stressen, samt så är det ju trevligt om man är i sällskap med någon.
åh gud,. idag känner jag mig faktiskt riktigt glad, men tom. känns som om någonting fattas, sen känns det som om jag går och bär på för mycket.
det finns så otroligt mycket jag vill säga till folk, sen finns det så mycket jag vill säga till en person.
Blä för att vara ett väsende med känslor, tänk om man var en guldfisk. Så otroligt enkelt livet hade varigt, man glömmer alla problem på fem sekunder, fast iofs,.. hur mycket problem kan man skaffa sig på fem sekunder ?,
när jag dör... så vill jag bli en guldfisk.,

Jag har nyligen upptäckt att petra är ganska bra att ha, hon gör livet lite lättare helt enkelt,. "petra - the masterplanner" ^^
hennes planer är oftast väldigt utstuderade och precisa,. ska bli kul att se om denna fungerar,. *ondskefullt skratt*


hmm.. nåväl.. nu ska jag försätta mig i annat,. Cya!

Tisdag eftermiddag/kväll

nu har jag varigt duktig! tvättat och städat,. alltid lika roligt,. sen har jag ju varigt och lekt med emelie ochså, det var ju faktiskt riktigt trevligt, emelie har blivigt riktigt hurtig på senare tid.. vi gick brorundan och hade många skratt,. guuud så gay hon är.,..
skönt att vi har börjat stärka kontakten igen.. lite trist att vi gled ifrån varandra sådär,... (Jävla WoW!) men bort med sura miner och salut! för människan men världens underligaste humor,.. hmm.. vad ska man nu hitta på för någonting ? tror det börjar bli dags att sova!,. ska upp tidigt och jobba.,  underligt,. ingen bitterhet idag,...
jag tror det har blivigt någonting fel på mig., ..godnatt /mikael

tisdag förmiddag,.

jahapp,. då var vi inne på en ny dag, nya möjligheter.
Idag känner jag att jag är på ett bra humör, mänskligheten suger inte så hårt just idag,.
solen skiner, himlen är klarblå, snart är det mikael som går ut!. SALUT! sommaren anländer!.
tiden då ölkonsuptionen är som störst, och grillen nästan alltid är varm. härliga tid,.
det är verkligen då man känner att livet ligger på sin höjdpunkt, klart att jobb är ett faktum, det är det alltid. men tiden ska man ta sig, den här sommaren ska blir bättre än någonsin! sweden rock! WOHOO!

Man kan inte låta bli och fundera på hur livet kommer se ut när man är färdig med skolan, vad kommer man bli ? och HUR kommer man bli detta ? , hur kommer ens familj att se ut ? . , äh, dessa tankar är inget annat än ett störningsmoment,. Lev i nuet! tag veckorna som de kommer., hmm,... jag undrar om jag kanske skulle dra mig ut snart ?, kanske handla lite fikabröd åt min praktikplats., låter som en kanonidè! då blir dem glad, ett sätt att tacka för tiden som varigt.,


En tid sedan,.

Jag måste erkänna att jag har varigt otroligt svag,. Jag har kommit med allt fler dåliga svepskäl för att inte skriva, jag har inte tid, jag måste göra ditt och datt.,.. men sanningen är i sig att tiden alltid finns!, det är bara en fråga om engagemang.
och det måste jag (med en knöl i bröstet) erkänna att jag saknat på senare tid.,.. men det har inte hindrat mig från att suga in all skit som circulerar runt om i världen., jag menar.. IPRED... vilket jävla skämt, det är mer än blott ett skämt., det är ett hån mot vad allt som rättigheter innebär,. om man inte får vara anonym på internet,. vars annars ?!,. jag tror nog att de multinationella företagen (microsoft,mac, och diverse stora skivbolag, filmproducenter samt speltilverkare) tjänar tillräckligt mycket pengar,. sen att de vill logga alla bloggare,. samt införa skatt på sajter som youtube,. vars i helvete finns anonymiteten !?,. allting som EU-parlamentet och den svenska riksdagen kokar ihop är skit,. allting är skit,. när ska det sluta !?., när hela jordens befolkning har sändare i kroppen som registrerar plats tid och tankar ?.

det är klart,. mänskligheten är påväg ut mot ett stup,. vi utplånar oss själva,.
varje dag så ser man familjer, familjer där både föräldrarna och barnen går runt med falska jävla smil, de är så dunkla, så oäkta. dess värderingar ligger på grund,. man kan inte vara annat än förbannad när man tänker på detta,. vars finner dessa människor lycka om inte i ägande ?,.  mänskligheten äcklar mig,.

detta om detta,...

tiden sedan mitt senaste blogginlägg har varigt mycket givande samt turbulent,. mycket har hänt.. ont om gott,. människor har brytigt upp, och människor har knytigts samman. en fylla här och där samt saker man gjort som man inte är stolt över,. ingenting kan bli ogjort,. men gjort är gjort och jag står för allting jag säger och gör,.
tänka sig så glad man kan vara över något så sjävlklart som vänner, nog för att då och då så känner man att det inte är så självklart,.. vänskap är någonting som är mycket skört,. och som likt en inlagd mentalpatient kräver regelbunden vård,.

jag blir så otroligt glad när jag tänker på de som står mig närmast,. de finns inte vara där,. de håller min värld från att rasa samman,. ett stort tack till er,.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Du...

Du finns där var dag,. du finns där var minut,.
du är där när jag somnar om natten och du är där när jag vaknar,.
blott bara i mina tankar, men du är ändå och kommer vara det en tid.
jag förstår inte varför jag är så svag när jag ser dig.
kanske det kan bero på att blotta åsynen av dig blottlägger min själ.
kanske det kan bero på att du är länken som knyter universum samman,.
du är viktigare än vad du någonsin vågat tro.,

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ja tänk vad kärleken kan göra med en människa,. så otroligt vass men ändå rund och varm,. som en stor nallebjörn man aldrig ville släppa taget som som barn,. men en dag så växer man ifrån den, eller så lossnar en arm eller ett öra,. skador som går att laga men som alltid kommer lämna en sömn som kommer gå upp,.. om man nu inte är en jävligt bra sömmerska,...  och det vill jag påstå att jag inte är,.

folk kallar mig för en sociopat,. men det är långt ifrån sanningen. Jag har känslor, men jag har stängt migsjälv, inget får komma ut eller in., men nu på senare tid känner jag att min fasad har brustigt. det jag vaktat så hårt har börjat sippra ut,. om än i små mängder,.. en dag ska jag förtjäna dig., kanske inte idag, kanske inte heller i morgon. en vacker dag lovar jag migsjälv.,  vi ska dansa i månljuset du och jag,. jag ska kamma undan ditt vackra gyllende hår och kyssa dig ömt,.

godnatt - /mikael

RSS 2.0